Qui som?

  • La nostra filosofia ens porta a treballar amb esforç i afany per aportar valor al seu negoci i maximitzar la satisfacció dels nostres clients.
  • Treballem per establir una relació de confiança basada en la confiança i els bons resultats.

Som un equip de professionals dedicats al desenvolupament de solucions en l’àmbit de l’assessoria d’empreses en la mesura del negoci dels nostres clients. Mitjançant l’especialització dels seus diferents departaments per donar, en tot moment, una visió global de l’empresa del nostre client, tant del punt de vista fiscal com comptable i social.

Estem al servei de la seva empresa des de 1986, ajudant-lo en la gestió i administració de la mateixa.

Assessoria Bronsoms va ser fundada per Miquel Bronsoms i Fontané provinent d’una de les grans assessories gironines, en la qual es donava un tracte mecànic, impersonal i purament mercantil al client, no d’acord amb aquesta filosofia, i encara vigent avui dia en la majoria de gestories i assessories. Va obrir despatx a Girona per donar un servei acurat i complet en la gestió de totes les tasques administratives i fiscals donada la complexitat que s’originava en aquells temps i que requeria una especialització i una actuació experta i més professionalitzada del que es donava.

Durant els darrers 20 anys hem construït un negoci centrant-nos en les necessitats del client, basant-nos en un coneixement profund del mateix.

Comencem una nova etapa en què esperem donar un pas endavant en el servei a clients com vostè . El mercat canvia, i amb ell, les necessitats del client; noves legislacions i un entorn econòmic més dinàmic són factors que afecten a petites i mitjanes empreses.